top of page
F9F6927D-E205-41EA-96DF-9ACF4F4A8712.jpg
IMG_4113.jpg

Bonjour!

Daniela Șerban franceză

Sunt Daniela Șerban și locuiesc în București.
 

Ofer cursuri private de limba franceză elevilor, studenților, adulților și medicilor români. Sunt profesor independent, traducător autorizat și interpret pentru limba franceză. 

Ce mă recomandă ? Am studiat în Franța, la Paris și Lyon. Am un accent bun și cu multă plăcere, răbdare și pasiune formez și dezvolt aptitudini și deprinderi de învățare a limbii franceze, la orice nivel.

Astăzi mă bucur de aprecierea celor pe care i-am îndrumat profesional și uman, persoane cu care continui să păstrez relații excelente de viață. 

 

Am conceput și administrez acest site. Am creat, de asemenea, paginile "Franceza medicală" și „Învață franceza prin fișe practice", foarte apreciate pe rețelele sociale precum Facebook și Instagram.

Cum Franța și limba franceză mi-au oferit enorm de multe oportunități profesionale și satisfacții personale, cu multă recunoștință și dedicare transmit astăzi cursanților mei plăcerea de a învăța limba și cultura franceză.

 

O limbă străină îți deschide o nouă fereastră către lume, vei dobîndi o viziune superioară asupra vieții, îți vrei crea multiple oportunități și vei percepe schimbări benefice majore în plan personal !

Așadar, te aștept alături de mine pentru o experiență de învățare rapidă, plăcută și inteligentă!

bottom of page